Kleur bekennen

Hoogsensitiviteit is nog geen algemeen bekend begrip binnen het bedrijfsleven. Veel mensen weten gewoon niet wat deze eigenschap precies inhoudt

Kleur bekennen!

Hoogsensitiviteit is nog geen algemeen bekend begrip binnen het bedrijfsleven. Veel mensen weten gewoon niet wat deze eigenschap precies inhoudt. Jouw manager verwart jouw hoogsensitiviteit met snel afgeleid zijn of overgevoelig reageren tijdens (voor hen) normale werksituaties. Jouw collega’s begrijpen niet waarom je niet gezellig komt lunchen in die overvolle bedrijfskantine. Je vindt dat het tijd is om taboes te doorbreken op dit gebied.

Al met al lukt het je niet de boodschap helder te formuleren in voortgangs- of beoordelingsgesprekken. Of je gesprekspartners snappen het niet of je durft het ze niet zelf te vertellen. In de tussentijd wordt controle op jou verscherpt waardoor je steeds minder goed uit de verf komt. Je wilt deze vicieuze cirkel doorbreken of je vindt het gewoon tijd om kleur te bekennen. In deze gevallen biedt weSense jou kosteloze ondersteuning!

Preventieve of curatieve hoogsensitiviteit coaching

Neem contact met ons op voor het inplannen van:
– Gratis ondersteuning in een “HSP kleur bekennen” gesprek met jouw leidinggevende verduidelijkt met facts & figures.
– Gratis hoogsensitiviteit introductie bedrijfspresentatie voor jouw leidinggevende, collega’s en/of bedrijfsmanagement.

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen telefonisch contact met je op en jouw werkgever maakt kans op:
– Een gratis hoogsensitiviteit-scan.
– Een gratis workshop hoogsensitiviteit.

Door weSense in contact te brengen met jouw werkgever kunnen wij jou en jouw hoogsensitieve collega’s ondersteunen in de verdere ontwikkeling van deze eigenschap. weSense identificeert, traint en coacht hoogsensitieve medewerkers en creëert bewustwording en erkenning omtrent hoogsensitiviteit in het bedrijfsleven. Wij zetten hoogsensitieve valkuilen om in voordelen en zetten hoogsensitieve medewerkers in hun kracht.

Laat hieronder je gegeven achter.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van hoogsensitiviteit binnen uw organisatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, advies of een offerte.