Training

Hoogsensitiviteit is een vrij onbekende eigenschap die veelal wordt ervaren als last, bewustwording is de eerste stap naar een hoogsensitief talent

Training in hoogsensitiviteit

Training op het gebied van hoogsensitiviteit kan zowel preventief als curatief worden ingezet in uw organisatie al dan niet in combinatie met talent developement.

Training omgaan met hoogsensitiviteit voor de Hoog Sensitieve Medewerker

Training op het gebied van hoogsensitiviteit kan zowel preventief als curatief worden ingezet in uw organisatie al dan niet in combinatie met talent developement.

Om bewustwording en acceptatie omtrent hoogsensitiviteit te bewerkstelligen onder Hoog Sensitieve Medewerkers (HSM) heeft weSense een op maat gemaakt trainingsprogramma ontwikkeld. weSense zal uw HSM identificeren waarna wordt gestart met trainingen voor deze groep. Zowel voordelen als valkuilen komen aan bod in deze training die bedoel is uw HSM optimaal te laten presteren.

Training omgaan met hoogsensitiviteit voor managers

Ook voor managers die HoogSensitieve Medewerkers (HSM) aansturen heeft weSense een op maat gemaakt trainingsprogramma ontwikkeld. Na de training omgaan met hoogsensitiviteit voor hoogsensitieve medewerkers start de training hoogsensitiviteit voor managers. Een eendaagse training geeft uw managers meer inzicht in hoogsensitiviteit en de HSM die zij aansturen. De voor- en nadelen alsmede de terugkoppeling over de manier van benadering en aansturing en valkuilen van HSM komen aan bod.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van hoogsensitiviteit binnen uw organisatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, advies of een offerte.