Diensten

Diensten in hoogsensitiviteit

Enerzijds hebben hoogsensitieve medewerkers een verhoogde kans op ziekteverzuim. Anderzijds zien wij de juiste inzet van deze eigenschap als de sleutel tot de werknemer van de toekomst. Door middel van talent development, ziekteverzuimpreventie en de ontwikkeling van hoogsensitiviteit weet weSense een bijdrage te leveren binnen uw toekomstige organisatie.

Training voor hoog sensitieve medewerkers

Training op het gebied van hoogsensitiviteit kan zowel preventief als curatief worden ingezet in uw organisatie al dan niet in combinatie met talent developement. Om bewustwording en acceptatie omtrent hoogsensitiviteit te bewerkstelligen onder Hoog Sensitieve Medewerkers (HSM) heeft weSense een tailor made trainingsprogramma ontwikkeld.

Coaching voor hoog sensitieve medewerkers

Coaching op het gebied van hoogsensitiviteit kan zowel preventief als curatief worden ingezet in uw organisatie al dan niet in combinatie met consultancy. Onze coaching expertise kan vanuit verschillende invalshoeken ingezet worden. weSense kan individuele werknemers bijstaan in ziekteverzuim preventie door het uitdiepen en ontwikkelen van hun hoogsensitieve eigenschap.

Consultancy voor hoog sensitieve medewerkers

weSense is specialist in het identificeren van hoogsensitiviteit binnen organisaties. Wij ontwikkelen Hoog Sensitieve Medewerkers (HSM) zodat zij duurzaam in hun kracht komen te staan en trainen hun managers zodat zij hierin kunnen ondersteunen. Onze dienstverlening is uiteengezet door middel van de weSense methodiek.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van hoogsensitiviteit binnen uw organisatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, advies of een offerte.